Jag gillar som bekant enkla lösningar och LCHF-snacks borde det finnas mer av. Grok är små knapriga ostchips, det låter ju så bra, men det är tyvärr inte särskilt gott. Jag tycker det mest smakar skalk och gör hellre mina egna även i fortsättningen.
3 svar to “Grok”
Lämna en kommentar Avbryt svar
Kontakt:
Mig når ni på hforsman@me.com
Senaste inläggen
Anna Hallén
Bacon
björnbär
blomkål
brie
Broccoli
brunch
brysselkål
Bröd
brödmix
buffé
Celsius
Choklad
crème fraîche
Falukorv
fetaost
Finn crisp
fläskkotlett
Granatäpple
gratäng
Grillat
Grok
grädde
hallon
Jordgubbar
jordnötssmör
kakor
Kallskuret
Kavli
keso
Kokos
kokosmjöl
korv
kryddsmör
Kyckling
Köttfärs
lax
lchf-bröd
Lindahls
Litsfeldt
Majonnäs
Makrill
Mandelmjöl
Mozzarella
muffins
nötter
oliver
Omelett
Ost
ostchips
Pekannötter
persilja
pesto
restauranger
Risenta
räkor
salami
Sallad
Skaldjur
smaksättare
smetana
smör
sparris
Sås
taco
tacos
tomat
Tonfisk
tonfiskröra
Vanilj
vitlök
yoghurt
zucchini
ädelost
ägg
Kategorier
Inspiration!
Vikten:
v1 -1.2
v2 -1.4 tot -2.6
v3 +1.8 tot -0.8
v4 -1.8 tot -2.6
v5 -0.6 tot -3.2
v6 -1.2 tot -4.4
v7 -0.2 tot -4.6
v8 +0.2 tot -4.4
v9 -0.4 tot -4.8
v10 -0.8 tot -5.6
v11 +/- 0 tot -5.6
v12 - 0.8 tot -6.4
v13 - 0.6 tot -7.0
Hej Helena!
Tänkte dela med mig av ett gott recept på ägg&bacon muffins, som är supergoda! :)
(Du kanske redan har testat, men inte skrivit om det i bloggen?)
10 ägg
1 dl grädde
2 dl valfri ost
1 pkt bacon
lite peppar
Sätt ugnen på 175 grader.
I med ägg, grädde och ost i en stor skål.
Klipp baconet i små bitar och stek i smör.
Blanda i baconet i äggblandingen (jag brukar köra alltihop i mixern).
Peppra lite.
Häll smeten i stora muffinsformar och in i ugnen i 20 minuter.
Klart! ;)
Smidiga att bara fram och värma nån minut i micron när man vill ha en snabb frulle, eller ett smidigt mellanmål!
Mycket mättande och mycket goda!
Jag har även testat att köra i lite broccoli, och det var inte heller så dumt!
/Jennie
Hej gumman! Vad kul att du hittade hit :) Tack för tipset, ska definitivt testa att göra muffins.
Glömde skriva att det blir 10-12 st, och att de går utmärkt att spara i burk med lock i kylen några dagar.